Uitnodiging: supportersinformatie-avond op woensdag 19 april

Almere City FC is volop in beweging. Binnen de lijnen genieten we wekelijks van de prestaties van de ploeg van trainer Jack de Gier, maar ook buiten de lijnen wordt hard gewerkt om stappen voorwaarts te maken: een beter imago, nog meer sponsoren en natuurlijk volle tribunes in het Yanmar Stadion!

In het kader daarvan willen wij jullie graag informeren over de introductie van de Almere City Fancard. Daarmee hopen we nog meer Almeerders bij de club te betrekken en alle huidige supporters nog meer plezier te bieden voor hun geld.

Naast de Fancard blijft uiteraard ook de seizoenkaart bestaan. Het is vanaf komend seizoen mogelijk om deze online te verlengen. Almere City zou Almere City niet zijn als wij ook op dit gebied niet streven naar verbetering. Zo biedt de nieuwe seizoenkaart vele extra’s en krijgt de seizoenkaarthouder de Fancard er bovendien gratis bij.

Graag vertellen wij jullie alles over onze plannen op woensdag 19 april van 19.00 uur tot 20.00 uur. Deze informatieavond, die wordt gehouden in onze businesslounge, is voor seizoenkaarthouders en andere fans! Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

6 april 2017

Deel dit artikel: