Kaartverkoop uitwedstrijd RKC Waalwijk

Almere City FC speelt op maandag 17 april (tweede paasdag) de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk. Het duel vangt aan om 14.30 uur en is te bezoeken met een verplichte auto/buscombi. Alle informatie over de kaartverkoop lees je hier.

Wedstrijd: RKC Waalwijk – Almere City FC
Datum: Maandag 17 april 2017
Aanvang: 14.30 uur
Prijs: € 10,50
Stadion:
Mandemakers Stadion
Akkerlaan 2
5143 ND Waalwijk

Online kaartverkoop

De online kaartverkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en loopt t/m vrijdag 14 april 12.00 uur. De prijs van een toegangskaart (autocombi) bedraagt € 10,50. Een eventuele buscombi verloopt via de supportersvereniging. Let op: Op de wedstrijddag is er geen kassaverkoop bij het gastenvak.

Autocombi

Voor deze wedstrijd is een verplichte auto/buscombi met omwissellocatie van toepassing. Het omwisselen gebeurt op maandag 17 april om 13.00 uur op de parkeerplaats van wegrestaurant ‘De Lucht’ langs de A2 richting s’ Hertogenbosch. Bij het omwisselen ontvangt men tevens een verplichte rijroute naar het Mandemakers Stadion. De parkeerplaatsen voor de supporters van Almere City FC zijn in de bussluis (ingang Olympiaweg) op vertoon van een parkeerkaart. Deze zal worden uitgereikt bij het omwisselen.

Reglementen

Na afloop van de wedstrijd worden de supporters van Almere City FC tien minuten opgehouden.

Aanvullende wedstrijdafspraken

- Eventuele sfeeracties dienen vooraf aangevraagd te worden bij RKC Waalwijk.
- TIFO en dergelijke zijn toegestaan, mits zij voldoen aan de algemene veiligheidseisen.
- Grote doeken/vlaggen zijn alleen toegestaan indien zij zijn voorzien van een certificaat van brandveiligheid.
- Trommels zijn toegestaan, geen megafoons en dergelijke
- Mindervaliden aanmelden bij RKC Ticketing (max. 3 plaatsen beschikbaar)
- Op grond van artikel 2:48 van de Algemene Plaatselijke Verordening geldt een permanent alcoholverbod op de weg in het gebied rondom het Mandemakers Stadion. Supporters die hinderlijk onder invloed zijn van alcohol en/of verdovende middelen worden geweerd uit het stadion.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

30 maart 2017

Deel dit artikel: