Laatste voorronde FIFA 17 toernooi: Schrijf je in!

Wil jij nog kans maken op een vet eSports-contract bij Almere City FC? Grijp dan nu je kans! Almere City FC organiseert in samenwerking met Media Markt Almere een groot FIFA 17-toernooi. Op zaterdag 29 april staat de laatste voorronde op het programma, waarin de deelnemers zich kunnen kwalificeren voor de spetterende finaledag!

Durf jij de strijd met je concurrenten aan te gaan? De wedstrijden worden gespeeld op zestien PlayStation 4-consoles en vinden plaats in de businesslounge van het Yanmar Stadion. Wij rekenen op een groot deelnemersveld, zodat er een mooie strijd kan losbarsten. Media Markt Almere stelt wederom enkele fraaie prijzen beschikbaar. Ook verschillende spelers uit de A-selectie zijn van de partij. De middag wordt omlijst door muziek van club DJ Ron van der Veen.

Deelname aan het Almere City FIFA’17-toernooi is mogelijk vanaf 14 jaar. De virtuele bal gaat rollen op zaterdag 29 april van 12.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt je nu voor deze voorronde inschrijven. De finaledag staat gepland op zaterdag 1 juli. Daar valt het eSports-contract te winnen!

Misschien maak jij volgend jaar dus wel deel uit van de officiële wedstrijdselectie en vertegenwoordig je onze club op grote eSports-toernooien! Deelname aan het FIFA 17-toernooi kost € 10,00. Wil jij je inschrijven? Klik dan op deze link: www.ticketchief.nl/fifa17

Almere City FIFA 17-toernooi:

Datum: zaterdag 29 april 2017
Tijdstip: 12.00 uur – 18.00 uur
Kosten: € 10,00 per persoon
Leeftijd: Vanaf 14 jaar
Hoofdprijs: eSports-contract bij Almere City FC
Inschrijven: www.ticketchief.nl/fifa17

16 april 2017

Deel dit artikel: