Kaartverkoop uitwedstrijd Achilles'29

Op vrijdag 17 maart speelt Almere City FC de uitwedstrijd tegen Achilles’29. Dit duel is met vrij vervoer te bezoeken. Alle informatie over de kaartverkoop lees je hier.

Wedstrijd: Achilles’29 – Almere City FC
Datum: Vrijdag 17 maart
Aanvang: 20.00 uur
Stadion open: 19.00 uur
Prijs: € 10,50
Locatie:
Sportpark De Heikant
Cranenburgsestraat 331
6561 AM, Groesbeek

Online kaartverkoop

De online kaarverkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en loopt t/m vrijdag 17 maart, 12.00 uur. De prijs van een toegangskaart (vrij vervoer) bedraagt € 10,50, inclusief administratiekosten. Let op: Op de wedstrijddag is er geen kassaverkoop bij het bezoekersvak! Om tickets te bestellen klik je hier.

Bijzonderheden wanneer je reist per bus

Bij vervoer per bus naar Groesbeek is het belangrijk om bij het verlaten van de A73 gebruik te maken van de N271, om via Mook te reizen. Groesbeek bereiken via Molenhoek is niet mogelijk in verband met een brug welke niet geschikt is voor bus- en vrachtverkeer.

Reglementen:

- Legitimatie is verplicht
- Achilles ’29 zal Almere City FC supporters op andere vakken zoveel mogelijk weren, met uitzondering van genodigden en/of bestuursleden/directie.
- Indien er teksten op de spandoeken staan die kwetsend kunnen overkomen, ongeacht voor wie, zullen deze niet worden toegelaten c.q. worden verwijderd.
- Kleine vlaggen en spandoeken zijn toegestaan, mits zij voldoen aan de standaard voorwaarden van de KNVB, niet over reclameborden worden gehangen en geen discriminerende teksten bevatten.
- Zwaaivlaggen, met lange stokken/buizen, bij aanvang wedstrijd inleveren bij stewards van Almere City FC . (stokken max 8mm, 1.5m lang, flexibel)
- Trommels zijn toegestaan.
- Camera’s zijn toegestaan, mits niet professioneel. ( tot 70mm lenzen zijn toegestaan)
- Fototoestellen zijn toegestaan.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

9 maart 2017

Deel dit artikel: