Marco Heering jaar langer bij Almere City FC

Marco Heering is ook komend seizoen als assistent-trainer werkzaam bij Almere City FC. De 46-jarige oefenmeester zet in navolging van hoofdcoach Jack de Gier zijn handtekening onder een nieuw contract, dat hem tot de zomer van 2018 aan de club verbindt.

,,Dat geeft een heel goed gevoel”, aldus Heering. ,,Voor mij is het belangrijk dat ik plezier heb in de dingen die ik doe. Dat is hier het geval. De samenwerking met Jack de Gier en de rest van de technische staf ervaar ik als bijzonder prettig. Ik ben er dan ook zeer tevreden mee dat we weer een jaar langer met elkaar doorgaan.”

Voor Heering wordt het zijn vijfde jaar in het Yanmar Stadion. ,,Ik heb het hier goed naar mijn zin. Het is lekker om dagelijks met die jongens op het veld te staan. De club is bovendien nog steeds groeiende. We maken voortdurend stappen en het is mooi om daar onderdeel van te zijn.”

Foto: Marco Heering (r.), en Jack de Gier zitten ook komend seizoen samen op de bank bij Almere City FC; Ron Baltus, www.sportshots.pro 

8 maart 2017

Deel dit artikel: