Juich Almere City FC naar de play-offs: 2 halen, 1 betalen!

Koop nu een passe-partout en juich Almere City FC naar de play-off toe! De Jupiler League nadert langzaam zijn apotheose. Wil jij erbij zijn als de beslissingen vallen? Dat kan! Wanneer je nu een ticket koopt voor de aanstaande thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op maandag 13 maart, krijg je een kaartje voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda cadeau. Oftewel: 2 halen, 1 betalen!

De Brabanders komen op vrijdag 5 mei, de slotdag van de competitie, op bezoek in het Yanmar Stadion. Na die wedstrijd weten we op welke positie Almere City FC het seizoen afsluit. Uiteraard hopen wij op een eindklassering die recht geeft op deelname aan de play-offs om promotie. Momenteel maakt de ploeg van trainer Jack de Gier zelfs een goede kans om bij de beste zeven te eindigen, wat zou betekenen dat de club pas in de halve finale van de nacompetitie hoeft in te stromen. Zorg dat je erbij bent wanneer het er écht om gaat!

Een passe-partout is nu online verkrijgbaar! Bestel een ticket voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht en je ontvangt het kaartje voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda gratis.

Let op: Je ontvangt slechts 1 ticket! Dit ticket is uitgeprint je toegangsbewijs voor beide wedstrijden.

Om een passe-partout te bestellen klik je hier.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

6 maart 2017

Deel dit artikel: