Volop genieten tijdens de Rabo Kids Club Voetbaldag

Met hun allerlaatste krachtsinspanning, renden de deelnemende kinderen van de Rabo Kidsclub Voetbaldag richting de openstaande armen van papa en mama. Afgepeigerd waren ze. Maar wat vonden de kids het leuk. ,,Dit wil ik elke dag wel mam”, blaast een fanatieke hum uit wanneer moederlief vraagt naar zijn bevindingen van die dag. En hij was niet de enige. De voetbaldag op het terrein van Almere City FC was een groot succes.

Afgelopen herfstvakantie konden kinderen tot een leeftijd van twaalf jaar hun hart ophalen tijdens de Rabo Kidsclub Voetbaldag. Een hele middag voetballen in het stadion van Almere City FC. Dat lieten de voetbalgekke kinderen zich geen tweede keer zeggen. Liefst 76 kinderen meldde zich aan. Het resultaat: een oranje invasie aan enthousiaste kinderen die in een voetbalstadion massaal tegen een bal aan trapten. In de kleuren van de Rabobank inderdaad, want bij binnenkomst scoorden de deelnemers alvast een flitsend oranje voetbalshirt.

Na de kidspersconferentie met trainer Fred Grim, hersteltrainer Sjouke Tel en een handvol spelers, was het dan zover. De kids konden eindelijk hun tanden zetten in het uitgezette parcours op het hoofdveld van het stadion.

De organisatie sprak van een geslaagde dag. ,,Als je al die blije gezichten ziet, kan je alleen maar genieten. Daar haal je zoveel energie uit. De kinderen hebben genoten en daar gaat het om. Wat ons betreft was dit zeker niet de laatste keer”, klonk het eensgezind.

28 oktober 2013

Deel dit artikel: