Ontketend O15 verslaat Feyenoord O15 op alle fronten in kwartfinale beker

Wat was het feest na afloop van de kwartfinale landelijke beker van de O15. De tegenstander, Feyenoord O15, kwam op deze dinsdagavond naar Almere City om te constateren dat er niets te halen viel bij het dit seizoen uitstekend draaiende Almere City O15 team: 4-0.

Direct na de aftrap werd druk gezet op het doel van Feyenoord, wat al na 48 seconden resulteerde in de 1-0 door Djenairo. Feyenoord, waarschijnlijk ook geïmponeerd door het zeer enthousiaste thuispubliek, kreeg geen grip op de wedstrijd. O15 was op alle fronten de baas. Voor rust werd het 2-0 door Marcelencio.

Na rust hetzelfde beeld. Het werd geen moment gevaarlijk voor het Almere City doel. Het gebeurde allemaal op de helft van Feyenoord. Met een mooie dribbel vanaf links naar binnen schoot Guillermo via de rechterpaal de bal schitterend binnen: 3-0. Totaal verslagen moest Feyenoord ook nog toezien hoe het in de laatste minuut van de wedstrijd 4-0 werd door wederom Guillermo.

Het feest kon beginnen. De halve finale beker is bereikt en de volgende tegenstander is de winnaar van AZ/FC Twente.

Opstelling: Jason (k), Noël, Jovanni (35' Tyrese), Joël, Ryan, Marcelencio, Nouri, Jason, Jeffry, Guillermo, Djenairo

Niet in actie: Magdiel (k), Amine, Geviljo, Jochem, Stije (allen uit O14)

Geblesseerd: Daan, Reinoud, Tjardo, Edgar, Quinten

Doelpunt(en):
1' 1-0 Djenairo (assist Jason de Groot)
30' 2-0 Marcelencio (assist Jeffry)
58' 3-0 Guillermo
69' 4-0 Guillermo (assist Jeffry)

22 maart 2017