014 bouwt vertrouwen op in Dordrecht (1-2)

Voor de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie vertrok de 014 van trainer Niek Nooijen naar FC Dordrecht. Daar begonnen de mannen sterk aan de wedstrijd. Duels werden gewonnen en aanvallen opgezet. Na een minuut of 15 kwam Dordrecht meer in het spel en nam het initiatief over. Dat resulteerde direct in een 1-0 achterstand voor Almere City. De boys kregen toch weer vat op de wedstrijd en op slag van rust zat de 1-1 erin. Het aanvallende spel konden ze direct na de pauze doorzetten. In de 2e minuut viel de 1-2. Daarna volgde kans op kans maar de bal wilde er maar niet in. Ook Dordrecht kwam nog een aantal keer gevaarlijk in de buurt van een goal maar gelukkig voor de jongens van Almere City 014 konden zij de winst uiteindelijk mee naar huis nemen. De 014 is daarmee dit hele seizoen uit nog ongeslagen.

Opstelling: Kennis, Jens, Sem, Stije, Dean (50' Geviljo), Achraf, Jochem, Milan, Sincere, Amine, Chemaiyro

Wissels: Indy, Geviljo

Ziek/geblesseerd: Dave, Kyron, Thijs