O13 stap dichterbij kampioenschap

Op een mooie zonnige dag trof de O13 voor de 2e keer dit seizoen BFC als tegenstander. Op de uitwedstrijd werd er een magere overwinning geboekt door City (0-2). Met het kampioenschap als sportieve doelstelling in het achterhoofd, werden de standen van de 'concurrenten' in de poule voorafgaand aan de wedstrijd nauwlettend in de gaten gehouden. Met die extra informatie gingen de spelers van de 013 fanatiek en scherp van start. Direct vanaf het eerste balcontact overheersden de Almeerders het spel. Er werd snel overgespeeld, mooie combinaties gezocht en het spel oogde fris. BFC probeerde het bij te houden waardoor het tempo hoog lag en het een leuke wedstrijd was om te zien. Na 5 minuten viel het eerste doelpunt (1-0) bij City. Dit gaf een extra boost aan de spelers van City. Toch duurde het nog 20 minuten voordat er weer werd gescoord en we met 2-0 voorsprong de rust in gingen. Het gevoel gaf aan dat er meer in zou moeten zitten; en zo geschiedde. De wedstrijd werd uitgespeeld met hetzelfde hoge tempo als waar het mee begon en dit leverde als eindstand 6-0 winst op. Weer een stap dichterbij kampioenschap.

Uitslag:

5' Ghillian

25' Pieter

36' Chiverio

37' Noah

44' Noah

54' Noah (penalty)

Opstelling:

Alex (k), Pieter, Roemer, Kylan, Sander, Lars, Abdelilah, Wassim, Ghillian, Dichayro, Revy

Wissels:

Chay (30'), Chiverio (30'), Sem (30'), Noah (30'), Hidde (k)

Afwezig: